Uitlijnen

 • Hunter uitlijn apparatuur

  Uitlijnen

  Met ons geavanceerde Hunter Uitlijnsysteem kunnen wij uw wielen op de correcte manier uitlijnen. Hierdoor bespaart u uw banden en ervaart u een betere prestatie van uw voortuig. Daarnaast ligt uw auto rustiger op de weg en bespaard u bovendien ook nog eens brandstof. Ook is het mogelijk om een uitlijning op maat bij ons aan te vragen, denk hierbij aan circuit- en show-auto’s. Meer weten over uitlijnen, druk dan op de knop hieronder. UITLIJNEN
 • Velgen reparatie

  Heeft u een kromme velg? Maakt u zich dan geen zorgen. Wij kunnen in de meeste gevallen u wel repareren. Dit doen wij doormiddel van onze richtbank. Kromme velgen zorgen voor onbalans. Dit voelt u door vibraties in de auto. Ook een gescheurde velg kunnen wij voor u repareren.
 • Setje velgen

  Banden

  Nieuwe banden nodig? Zomerband, Winterband of toch all-season? Bij ons in de werkplaats is een grote voorraad aan verschillende soorten en maten banden aanwezig. Mocht de band die u zoekt onverhoopt toch niet aanwezig zijn in de werkplaats. Dan kunnen wij deze direct voor u bestellen en wordt de band binnen 24 uur bij ons bezorgd, mits deze op voorraad ligt bij de leverancier. Vervolgens monteren wij de nieuwe banden met grote precisie en installeren zo nodig uw TPMS (Tire Pressure Management System).
 • Balanceren

  Bij het monteren van de banden hoort uiteraard ook het balanceren van uw banden. Wanneer wij nieuwe banden voor u monteren zorgen wij er ALTIJD voor dat uw banden perfect gebalanceerd zijn. Zo profiteert u het langste van u nieuwe band en geniet u van een beter rijcomfort.
 • Gloednieuwe velg

  Velgen

  Wij kunnen u voorzien met een mooi aanbod aan verschillende velgen. Denk hierbij aan stalen wintervelg tot aan 24 inch lichtmetalen siervelg. Kleine beschadigingen aan uw velg kunnen wij repareren. Vraag naar de mogelijkheden.
 • Toolbox

  Kleine reparaties

  In onze werkplaats is het juiste gereedschap aanwezig voor kleine reparaties aan uw voertuig. Denk hierbij aan het vervangen van remmen, schokbrekers, veringen, olie, verlichting of accu. Voor specifieke reparaties kunt u contact met ons opnemen, dan bespreken wij de mogelijkheden.
 • Bandenspanning laag

  TPMS (Tire Pressure Management System)

  Alle voertuigen die vanaf 2015 geproduceerd worden moeten beschikken over een TPMS (Tire Pressure Management System). Ook wel, bandenspanning-controlesysteem genoemd. Dit systeem waarschuwt u doormiddel van een melding op uw dashboard wanneer de bandenspanning van een of meer banden te laag is. Wanneer wij een nieuwe band voor u monteren zorgen wij er voor dat u TPMS daarna ook weer correct functioneert.